Secesní restaurace Praha 4

Jídelní lístek Villa Voyta
25.04.2016
Suroviny, Koncept, Prostředí, Umění. Představujeme Vám (tajný recept) šéfkuchaře Lukáše Jelínka.

"Ke špičkové gastronomii vedou přesně tyto čtyři ingredience. Jedině tak můžeme představit originální a neopakovatelnou kuchyni našim hostům" - to je základní myšlenka, se kterou nový šéfkuchař Lukáš Jelínek posiluje náš hotelový tým.

Představujeme Vám tímto také nový Jídelní lístek restaurantu Villa Voyta, obohacený o pokrmy vegetariánské, veganské, bezlepkové i bez laktózy, naplňující tak rozmanitost chutí a potřeb všech našich hostů.
Těšíme se na setkání s Vámi!
Čtyřlístek gastronomie Villa Voyta

1. Suroviny
Bez správných surovin to prostě nejde.... Takové suroviny jsou především kvalitní, čerstvé a často lokálního původu. Jedině tak je možné plnohodnotně zajistit perfektní výsledek, jehož předpokladem je šéfkuchařův osobní výběr či příprava.

2. Koncept
V našem a la carte menu naleznete pečlivě vybraný souhrn nejzajímavějších pokrmů domácí i zahraniční provenience, jejichž společným jmenovatelem je přímočarost a jednoduchost. Pokud v našem jídelníčku shledává šéfkuchař Lukáš Jelínek novodobé výzvy, jsou především zaměřeny na to, aby se nabízenému kulinářskému zážitku těšili opravdu všichni hosté. Proto je nový Jídelní lístek obohacen o nabídku pokrmů vegetariánských, veganských či splňujících parametry bezlepkové i bezlaktózové diety.

3. Umění
Je to právě osoba šéfkuchaře, která do přípravy chutného pokrmu vkládá svůj um a ručí
za výsledek. Lukáš Jelínek posílil naše řady po předchozích zkušenostech nejen v japonském Tokiu (demichef v hotelu Renaissance) a Francii (Grasse - restaurant La Bastide St-Antonie oceněný dvěma michelinskými hvězdami).

4. Prostředí
Nově zrekonstruovaný secesní interiér samotného restaurantu zajišťuje příjemné posezení a soukromí všem svým hostům.
K dobrému prostředí však patří i lidé, se kterými tento zážitek sdílíte. To už však ponecháme laskavě na Vás...

Přijměte tedy naše pozvání do restaurantu Villa Voyta a vychutnejte si pokrmy z nového Jídelního lístku, jehož nabídku najdete ZDE .