Secesní restaurace Praha 4

Vánoční večírek ve Villa Voyta
29.10.2016
Chcete-li si užít Váš vánoční (firemní či soukromý) večírek, ve společnosti té nejlepší gastronomie a příjemného secesního prostředí našeho restaurantu Villa Voyta, naše nabídka je zde právě pro Vás.
Tým našeho šéfkuchaře Lukáše Jelínka pro Vás připravil nabídku vánočních rautů, která Vám zajistí nevšední gastronomický zážitek.

Rádi vycházíme vstříc všem našim hostům, proto v naší stálé nabídce najdete také pokrmy vegetariánské, veganské či splňující parametry bezlepkové, bezlaktózové diety.

Neváhejte nás tedy kontaktovat na tel. čísle 731 413 500 nebo emailu: fb@villavoyta.cz

Týmu hotelu Villa Voyta


Raut I.

Studený bufet
Uzený pstruh s koprovým žervé
Kuřecí a vepřové řízečky
Bramborový salát s jablky
Teplý bufet
Kapří hranolky
Vepřová kýta na houbách
Šťouchané brambory
Krůtí pečeně na brusinkách
Kaštanová nádivka
Houbový kuba
Sladký bufet
Sezónní ovoce
Jablečný závin
655,-/os.

Raut II.

Studený bufet
Domácí kachní paštika s jablečným džemem
Bramborový salát
Kuřecí a vepřové řízečky
Marinovaný losos v citrusových plodech a hořčicovo-medová omáčka s koprem
Teplý bufet
Jemný rybí krém
Filátko ze pstruha na smetanovém pórku
Selečí kýta se šípkovou omáčkou
Špekové knedlíky
Kachní konfitovaná stehýnka
Červené hlávkové zelí s brusinkami
Pečené brambory
Houbový kuba
Sladký bufet
Sezónní ovoce
Pošírovaná hruška ve svařeném víně a vanilková omáčka
755,-/os.

Raut III.

Studený bufet
Pečený celý losos marinovaný v koprové remuládě
Kuřecí a vepřové řízečky
Bramborový salát s jablky
Šneci v bylinkovém másle
Carpaccio z červené řepy s kozím sýrem a ořechy
Teplý bufet
Kaštanový krém
Grilovaný candát s citronovým máslem
Kančí guláš na povidlech
Pečená husí stehýnka na jablkách a calvadosu
Červené hlávkové zelí na pomerančích
Krůtí prsa na smetaně a zelenině
Šťouchané brambory
Karlovarské knedlíky
Bramborové noky opečené se strouhankou
Pečené grenaille
Sladký bufet
Sezónní ovoce
Jablečný závin
Čokoládový mousse
855,-/os.