Svatební hostina, svatební raut - Svatba v Praze 4

Svatební hostina

S radostí pro vás připravíme svatební hostinu snů, zrcadlící vaše představy i rozmanité chutě všech hostů. Náš profesionální tým tak nabídne pokrmy české klasiky i menu dle nejnovějších gastronomických trendů. To vše u připravené tabule či rautu v klidném prostředí našeho secesního restaurantu a přilehlé letní zahrady s terasou.

Příklad servírovaného menu

Předkrmy
Parmská šunka s medovým melounem a rukolový salátek
Zvěřinová paštika s omáčkou z lesního ovoce a frisée salátek
Marinovaný losos v citrusových plodech s hořčicovo-medovou omáčkou a salátek z lístků z červené řepy
Gratinovaný kozí sýr v medu a bazalkovém pestu na míchaném listovém salátku
Polévky
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, domácí nudle a zelenina
Silný kuřecí vývar s nudlemi a zeleninou
Slepičí vývar s masem a zeleninou
Bažantí vývar s masem, zeleninou a kapkou sherry
Hlavní chody
Grilovaný candát s omáčkou beurre blanc a pažitkové brambůrky
Pomalu pečené kachní prsíčko na omáčce z černého piva a medu, čerstvý baby špenát a bramborové noky opečené na másle
Svíčková hovězí pečeně a karlovarské knedlíky s brusinkami
Grilovaná vepřová panenka na omáčce z vína Marsala a mačkané brambory s restovanou pancettou
Jarní kuřátko pečené na másle a tymiánu s grilovanými grenaillemi s pažitkou

Svatební raut ve Villa Voyta

Svatební raut I.
Studený bufet
Parmská šunka s melounem
Caesar salát s parmezánem a česnekové krutóny

Salátový bufet
Čerstvá zelenina s variací dresinku

Teplý bufet
Pečená vepřová panenka s redukcí z portského vína, mačkané brambory s cibulkou a pancettou
Grilovaný losos na smetanovém pórku a pečené brambory
V celku pečená vepřová krkovice v medové marinádě s konfitovaným česnekem
Krůtí medailonky v červené curry omáčce s basmati rýží
Grilovaná sezónní zelenina

655,- Kč/os.
Svatební raut II.
Studený bufet
Vitello tonnato
(telecí maso s tuňákovou omáčkou)
Kachní paštika s cognacu s divokými brusinkami
Hovězí roastbeef s křenovou omáčkou

Salátový bufet
Čerstvá zelenina s variací dresinku

Teplý bufet
Grilované filátko ze pstruha s omáčkou Beurre blanc a pečené grenaille
Vepřová kotleta na omáčce z dijonské hořčice se šťouchanými bramborami
Kuřecí prsa teriyaki, sezam a pórek s jasmínovou rýží
Penne pomodoro s parmigianem reggianem

Grilování
Vepřová krkovice marinovaná v černém pivu
Kuřecí stehenní steak tandoori
Grilovaná zelenina: lilek, cuketa, paprika a červená cibule
Pečivo
(francouzské bagety, šumavský chléb)

Sladký bufet
Čerstvé ovoce

755,- Kč/os.
Svatební raut III.
Studený bufet
Marinovaný losos v citrusových plodech s hořčicovo-medovou omáčkou a rukolový salátek
Pražská šunka s křenovým dipem

Salátový bufet
Caesar salát
Čerstvá zelenina s variací dresinku
Nakládané olivy

Teplý bufet
Medailonky z jihoamerické hovězí svíčkové na rozmarýnu s pečenými grenaillemi
Kuřecí řízečky s nakládanou zeleninou
Pikantní hovězí guláš
Krůtí pečeně na bylinkách s fazolkami
V celku pečená vepřová krkovice s omáčkou z černého piva a gratinované brambory

Grilování
Krůtí steak v hořčicovo-medové marinádě
Tygří krevety v koriandru a limetkové šťávě
Grilovaná zelenina
(lilek, cuketa, paprika a červená cibule)
Variace studených omáček
(česneková, koktejlová, bylinková a dijonská)
Pečivo
(francouzské bagety, šumavský chléb, celozrnný chléb)

Sladký bufet
Čerstvé sezónní ovoce

855,- Kč/os.