Specialita týdne

Zpět

Každý týden pro vás připravujeme specialitu týdne našeho šéfkuchaře Lukáše Jelínka.

Tuňákové menu
11.12.2017 - 23.12.2017
Zavítejte v adventním čase do poklidného prostředí našeho restaurantu Villa Voyta a dopřejte si gurmánský zážitek v podobě našich aktuálních Specialit týdne.
Pro toto období pro Vás tým naše šéfkuchaře připravil oblíbené variace menu z tuňáka a krevet.
Těšíme se na Vaši návštěvu!
Menu
Tuňákové sushimi se salátem z čerstvé ředkve s koriandrem
235 Kč
Krevetová polévka (crém)
95 Kč
Steak z tuňáka s bramborovým pyré s wasabi
395 Kč
Šafránové risotto s krevetami
355 Kč

Zobrazit ceny v:   [ CZK ]     [ EUR ]   
Budoucí speciality týdne